A Day at the Park, it’s festival time!

Bij een Nederlandse zomer horen festivals! Bijna nergens ter wereld worden in de zomer zoveel festivals georganiseerd als in ons landje. Sterker nog, je kunt bijna elk weekend kiezen uit meerdere festivals! En dat vinden wij helemaal niet erg :)

A Day at the Park festival

Afgelopen zaterdag waren wij op A Day at the Park, gehouden in het Amsterdamse Bos. En wat was het leuk! A Day at the Park is een festival wat bekend staat om zijn goede dance muziek van zowel bekende binnenlandse als buitenlandse dj’s, heerlijk eten (een mini versie van de rollende keukens), theater acts en kunst. Alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit!

Hierbij een kleine impressie in foto’s van onze festival dag!

Scopino
Scropino’s met een snorretje!

Hemelse scropino’s

Heerlijk eten en drinken! Zoals deze scropino’s met snor, wat waren ze lekker! De food line-up was goed, veel beter dan op veel festivals, wij werden er blij van! Wat dacht je van sushi , een biefstukje halen bij Loetje of als je zin had in iets vetters, een patatje met Himalaya zout scoren. Lekker!

b2b
Fietsen bij buddha to buddha

Oosterse sferen tijdens a day at the park festival

Waan je in oosterse sferen bij de Buddha to Buddha area. In een kleurrijke, mooi gestylde Nepalese tent kon je hier genieten van live-art en fijne, relaxte deuntjes. En heb je nog geen vervoer naar huis? Dan pak je toch gewoon de fiets!

compilatie
Festival time: A Day at the Park met mijn lieve vrienden!

En weer die heerlijke scopino’s! Het koste wat muntjes, maar het was het waard! Het festival had verschillende stages, zoals hier Under de Radar, maar ook The Playground, Flow en the Park Stage. Fijne muziek en echt voor ieder wat wils. Het was zeker een goede line-up!

Samen at a day at the park
En natuurlijk mocht een kiekje van ons samen niet ontbreken :)

Wij vonden de main stage, oftewel de Park stage het leukste. Op het heetst van de dag was het hier héél, maar dan ook echt heel warm! Overal was gratis zonnebrand aanwezig en ook kon je op één punt gratis water halen. Goed geregeld!

nightdatp
The end show: bron: a Day at the Park

Times flies when you’re having fun!

Het festival sloot af met een geweldige eind show, het was met recht een spektakel stuk! Moe (lees: heel moe), maar voldaan keerde we weer ,na een geweldige festival dag, huiswaarts. A Day at the Park is een echte aanrader voor iedereen die houd van niet al te massale festivals met goede muziek, lekker eten en creatieve accenten. Volgend jaar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *