samenwerken-chitaltravels-

Contact

Samenwerken

We like to travel and love to share it with you! En zo is het precies, een betere omschrijving voor Chitaltravels bestaat er eigenlijk niet. In eerste instantie is mijn blog ontstaan als naslagwerk voor onszelf, zodat alle ervaringen en avonturen die we tijdens onze reizen meegemaakt hebben voor altijd springlevend zouden blijven. Inmiddels is Chiltaltravels zoveel meer dan dat. Het is een uitgegroeid tot een platform waar je veel mooie verhalen, handige en praktische tips, reisinformatie en vooral een fijne dosis inspiratie kan opdoen, voor je volgende avontuur.

Voor samenwerkingen sta ik altijd open, zo kan ik mijn lezers van nog informatie en inspiratie voorzien. Denk je dat jouw bedrijf of product goed bij Chitaltravels past en ben je op zoek naar een reisblogger voor een fijne samenwerking, dan ben je hier aan het goede adres. Er zijn een aantal mogelijkheden voor een samenwerking, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Het schrijven van reviews over fijne en bijzondere overnachtingen
 • Het testen en schrijven van een product review
 • Leuke winacties
 • Persreizen
 • Het schrijven van gesponsorde posts
 • Heb je zelf een leuke actie in gedachten? Let me know!

Wil je meer weten over de reizen die wij gemaakt hebben? Neem dan gerust een kijkje op ons blog. Ben je benieuwd wie ik nu eigenlijk nu ben en waar ik van hou? Dan vind je hier alles over mijn passie voor reizen en liefde voor chocola.

Jökulsárlón

Disclaimer

Soms ontstaan er interessante samenwerking tussen bedrijven en Chital Travels. De samenwerkingen die ik aanga zijn altijd met zorg gekozen, reis gerelateerd en sluiten perfect aan bij Chital Travels en haar doelgroep, de avontuurlijke reiziger die houdt van off the beaten track bestemmingen met een lichte voorliefde voor de Noordelijk gelegen landen. Indien er sprake is van een gesponsord artikel of een andere vorm van samenwerking, word dit altijd onderaan het artikel vermeld. Wel zo eerlijk! En alhoewel een artikel gesponsord kan zijn, geef ik altijd mijn eerlijke en oprechte mening. Ook ga ik geen samenwerkingen aan waar ik niet achter sta of die niet bij mijn reisblog passen.

 In sommige artikelen staan affilate links verwerkt. Wat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij iets boekt of koopt via deze links. Dit kost jou niks extra’s en levert mij een klein bedrag op. Dit bedrag investeer ik weer in Chital Travels, zodat ik mooie verhalen kan blijven maken en de website zo optimaal mogelijk kan laten werken.

Copyright

Alle content op Chital Travels (dus alle teksten, foto’s en video’s) zijn, tenzij anders aangegeven, door onszelf geschreven en daardoor ook eigendom van Chital Travels. Mijn verhalen zijn altijd persoonlijk en met veel zorg en aandacht geschreven. Ik stel het niet op prijs als derde partijen de door mij geschreven of gemaakte content zomaar overnemen of kopiëren. Daarom is het niet mogelijk om, zonder voorafgaande toestemming van mij, iets over te nemen van de website of de content te dupliceren. Alle beelden en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd. Mocht je de teksten of foto’s wel graag willen gebruiken, stuur mij dan van tevoren een berichtje om toestemming hiervoor te vragen.

Contact

Hopelijk heb je, voordat je op deze pagina terecht kwam, al even kunnen rondneuzen op het blog. Misschien heb je al een aantal artikelen gelezen en inspiratie kunnen opdoen voor je komende reis. Mocht je vragen hebben na het lezen van deze blogs, dan kun je deze altijd stellen door een berichtje achter te laten onder het desbetreffende artikel. Voor andere vragen over Chiltaltravels, specifieke informatie over een bestemming, opbouwende feedback, vrolijke mails of leuke samenwerkingen, neem dan gerust contact met me op. Dat kan door een mail te sturen naar:

sanne@chitaltravels.nl

 

 

1 comment

 1. Heel leuk om te lezen:

  PATATJE OORLOG

  Het verhaal gaat dat er lang geleden een Nederlander Sauraha aandeed die dol was op een patatje oorloog. Hij miste het zo enorm tijdens zijn reis door Azië dat hij besloot in Sauraha de stoute schoenen aan te trekken en bij het restaurant te vragen of zij een patatje oorlog voor hem wilde maken. De Nepalese kok keek een beetje verbaasd op van deze merkwaardige combinatie, maar besloot zich er toch aan te wagen. Met groot succes. Sinds die dag vind je “patatje oorlog” terug op – werkelijk – elke menukaart in Sauraha.

  Een mooi verhaal. Of het heel waarheidsgetrouw is weet ik niet. Maar een feit blijft wel dat je in het dorp overal een patatje oorlog kan bestellen. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen, het patatje oorlog hier smaakt veel lekkerder dan de Nederlandse variant.

  Het verhaal klopt helemaal en is waar, het komt uit het jaar 2000 toen er een jong stel de met de rugzak een wereldreis maakte en in Sauraha kwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *