Chital travels nieuw

Nieuwe lay-out Chitaltravels!

Een beetje meer Sanne in het blog

Het is je misschien al opgevallen, maar het blog heeft een heel nieuwe look & feel gekregen! De oude lay-out was heel fijn om mee te werken, maar ik miste een stukje van mijzelf hierin.
Citaltravels is namelijk in eerste instantie ontstaan als een soort naslag werk voor mijzelf. Om onze mooiste vakantieherinneringen en bijzonderste avonturen levend te houden. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een theme wat beter bij mij past!

Het heeft wat tijd gekost, maar uiteindelijk kwam ik bij deze lay-out terecht en was het liefde op het eerst gezicht! Ik ben dol op het Noordelijke en Scandinavische gevoel van design wat je bijvoorbeeld in Zweden, maar ook in IJsland veelvuldig tegenkomt. Dit was het uitgangspunt voor mijn blog: rust en overzichtelijkheid. Nu vormgegeven in een mooi en strak jasje, maar toch ook weer niet te strak.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, ik ben niet zo goed in het omschrijven hoe iets eruit ziet, qua vormgeving of uiterlijk. Vraag me alsjeblieft niet naar de kleur van onze bank, je krijgt dan een hele onsamenhangend verhaal, waarbij je aan het eind van de rit nog niet weet wat voor kleur hij nu eigenlijk heeft. Hetzelfde geldt ook voor het blog. Daarom is het veel beter en leuker om zelf een kijkje te nemen! Ik ben er zelf super blij mee, het is precies geworden zoals ik het voor ogen had.

Dus wat kan je verwachten? Nog meer (hopelijk) leuke en inspirerende blogs, avonturen, reisinspiratie en natuurlijk af en toe een overheerlijk streetfood recept!

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

xxx Sanne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *