Yes, het is weer tijd voor de Rollende Keukens!

Alweer voor het tiende jaar op rij is het Westerpark het toneel van Amsterdams leukste foodfestival, de Rollende Keukens. Vijf dagen lang komen de lekkerste foodtrucks van Nederland hier ten samen en kun je je tegoed doen aan allerlei soorten eten. En hoewel het assortiment heel divers is, hebben ze één ding gemeen. Het eten is om van te watertanden!! Tijd voor een kleine impressie!

Rollende keukens

Rollende keukens

Rollende keukens

Rollende keukens

Rollende keukens

Rollende keukens

Bereikbaarheid Rollende Keukens

Ook een vorkje prikken op de rollende keukens? Dat kan! Het foodfestival duurt namelijk nog tot zondag 28 mei. Het is vrij druk, waardoor parkeren soms moeilijk kan zijn. Kies daarom liever voor het openbaarvervoer of de fiets!

Kom je vanaf het Centraal station, dan kun je het beste bus 21 nemen. Stap uit bij de halte van Hallstraat. De rollende keukens vinden plaats op het terrein van de Westergasfabriek, volg gewoon de bordjes! Ook tram 10 brengt je naar het festival, stap uit bij de halte Limburg Stirumplein.

Goed om te weten, het is niet bij alle foodtrucks mogelijk om te pinnen, zorg ervoor dat je voldoende contant geld mee neemt.

Wat: Foodfestival de Rollende Keukens.

Wanneer: 24 t/m 28 mei

Waar: Westergas terrein, Westerpark, Amsterdam

Entree: Gratis

Betaalmogelijkheden: Contant, maar bij veel foodtrucks is pinnen ook mogelijk!

Nog geen plannen voor komende dagen? Breng dan zeker een bezoek aan de rollende keukens, één van de gezelligste foodfestivals van Amsterdam op een hele fijne locatie!

Veel plezier & eet smakelijk!

Tagged: , ,

8 comments

  1. Ik hou van foodfestivals maar wel bij goed weer. En ik moet zeggen omdat er nu in ieder dorp wel zijn, er ook veel slechte bij zijn die ook nog duur zijn.

    1. Goed weer maakt het natuurlijk extra leuk. Helaas zijn veel foodfestivals wel aan de prijs. Maar als het eten echt heel lekker is, dan heb ik dat er wel voor over. Wat wel weer scheelt is dat je bij veel van deze festivals je eigen drinken kan meenemen, dat scheelt weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *