Oud en nieuw in Londen

De 7 leukste plaatsen voor een spetterend Oud en Nieuw!

Wauw, het jaar is alweer bijna om! Heel cliché, maar wat gaat de tijd toch snel! We zijn amper bijgekomen van de kerst en Oud en Nieuw komt alweer om de hoek kijken!

Elke maand eindigen we traditie getrouw met de leukste en meest inspirerende pins van afgelopen maand. Deze maand staat dan ook, hoe kan het ook anders, geheel in het teken van Oud & Nieuw! We presenteren met trots de 7 leukste plaatsen om een spetterend Oud en Nieuw te vieren!

Oud en nieuw Sydney

Oud en nieuw vakantie Sydney

Do I have to say more? Met stip op nummer 1! Misschien wel de mooiste vuurwerkshow ter wereld, die elk jaar nog groter en spectaculairder lijkt te worden! Laat je meeslepen in het Australische feest gedruis en drink samen een Victoria Bitter!

 

O&N escape Dubai

Wanneer je opzoek bent naar een ‘weg met oud en nieuw’ bestemming dan stuit je sowieso op Dubai. Want op dit moment is Dubai de populairste bestemmin gom de jaarwisseling te vieren. Aangename temperaturen, luxe feesten met uitzicht op de woestijn en vooral het adembenemende vuurwerk, welk afgestoken wordt vanaf het hoogste gebouw ter wereld, Burj Kalifa.

Leukste plaatsen voor oud en nieuw

Swingend het nieuwe jaar in: Rio de Janeiro

Het meest swingende Oud en Nieuw vier je in Brazilië! Om precies te zijn aan de Copacabana in Rio de Janeiro! Ga los op de ritmische klanken van de salsa muziek en swing met die heupen! Probeer niet de lokale bevolking te evenaren met je dansmoves, de kans, dat dat lukt is namelijk heel klein. Het vuurwerk rondom het beroemde 38 meter hoge beeld van “Christus de Verlosser” (één van de zeven nieuwe wereldwonderen) schijnt prachtig te zijn. Weg met oud en nieuw naar Rio de Janeiro is een absolute bucketlist reis!

 

Magische jaarwisseling in New York

New York is normaalgesproken al een bijzondere stad, maar rond de feestdagen heeft deze stad net iets extra’s. De straten en gebouwen zijn mooi versierd en de stad ademt kerstsfeer uit. Het heeft iets magisch. New York is dan ook de stad bij uitstek om Oud en Nieuw te vieren. Met zijn allen aftellen op Times Square, wildvreemden gelukkig Nieuwjaar wensen en vuurwerk in combinatie met levensgrote flikkerende lichtreclames. Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen!

Oud en nieuw in Londen

Weg met oud en nieuw naar….? Londen!

Iets dichter bij huis, maar ook een fijne optie om de jaarwisseling te vieren is Londen. Eigenlijk is Londen nog steeds de kerst hoofdstad van Europa en ook al zijn de kerstdagen inmiddels voorbij, het blijft een gezellige stad! Breng de avond door in één van de gezellige pubs die Londen rijk is en probeer rond twaalven een plekje te bemachtigen om het vuurwerk te kunnen zien. Tip: De beste plaats om het vuurwerk te bewonderen is niet naast het London Eye, maar juist aan de andere kant van de Themes. Vanaf de overkant heb je namelijk een veel beter uitzicht!

7x weg met oud en nieuw

Countdown op de Brandenbuger Tor in Berlijn

In Berlijn worden een tal van feesten georganiseerd die garant staan voor een onvergetelijk oud en Nieuw! Een goede plek om de countdown mee te maken is de Brandenburger Tor! Meer dan 1 miljoen mensen verspreiden zich in de straten rondom dit monument. En feesten kunnen onze buren wel! Vuurwerk, livemuziek en een tal van dj’s zorgen voor een onvergetelijke avond, die tot in de vroege uurtjes zal duren!

Oud en nieuw over de wereld

Amsterdam

Weg met oud en nieuw hoeft niet heel ver weg te betekenen. Onze ‘hometown’ Amsterdam biedt namelijk een uitstekende jaarwisseling. Skip het vuurwerk bij het scheepvaartmuseum (het vuurwerk is leuk, maar het is daar ook erg druk) en verken de binnenstad van Amsterdam. Er is voor elk wat wils, grote feesten, maar ook kleine gezellige kroegjes met die typische Amsterdamse sfeer. Ga om twaalf uur met zijn allen buiten op straat vuurwerk kijken en geniet van de saamhorigheid die er op dat moment heerst. Let er wel op, het openbaar vervoer ligt vanaf twaalf uur helemaal plat. Geen treinen, trams of bussen meer. Dus neem de fiets of als je wat verder weg woont, een taxi. Benieuwd wat er rond de jaarwisseling in Amsterdam te doen is? Hier vindt je meer inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *